donderdag 17 oktober 2013

Meer kerst !


Vandaag wil je een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb met de Festive Flurry. Dit is zo'n leuke stempelset ! 
En er is ook nog een set bijpassende dies bij te koop. Wanneer je de stempelset en de dies in een bundel koopt, ontvang je 15% korting !
Het tekstje is gemaakt met de Naughty & Nice rotary stempel. Gecombineerd met het Seasons of Style papier doet het al heel kerstig aan. 

Wil je ook die leuke stempelset bestellen, of misschien wat anders uit de (mini)catalogus ? Aan de rechterkant op mijn blog kan je de online versies vinden van de huidige catalogi.
Volgende week donderdag (24 oktober) ga ik weer een verzamelbestelling doen. Je pakketje mag je bij mij komen ophalen, maar ik kan het ook versturen ! De goedkoopste manier is via DHL en als je je pakje bij een DHL punt bij jou in de buurt ophaalt, betaal je maar 4 euro !

12 november verzorg ik een make & take bij mij thuis, van 20.00 - 22.30 uur, we gaan dan aan de slag met een leuk kerstproject. Heb je ook zin om aan te schuiven, geef je dan gauw op ! De kosten zijn 7,50 p.p.Onder de foto's vind je thumbnails met producten die ik gebruikt heb. Klik je op een van de thumbnails, dan kom je op mijn Stampin' Up! pagina terecht waar je online kan shoppen (button rechtsboven op de pagina).


2 opmerkingen :

  1. Inderdaad een mooie stempel! En gecombineerd met mooi papier.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen