donderdag 10 oktober 2013

Word demonstratrice voor maar 25 euro !

Alleen geldig van maandag 7 oktober tot en met maandag 21 oktober! 

Je kan je nu aanmelden als demonstratrice voor slechts 25 euro ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Stampin' Up! Geweldig toch ?
Wil je er meer over weten, mag je altijd contact opnemen. 

Als je je nu aanmeld dan mag je producten uitzoeken met een waarde tussen de 25,- en 26,95. En je krijgt het complete business pakket gratis. Dit business pakket bevat een set jaarcatalogi, een set mini catalogi, een dvd, orderformulieren en gastenuitnodigingen. 

Op je eerste bestelling van meer dan €200 krijg je 30% korting, deze eerste bestelling telt ook mee voor je kwartaalomzet. Deze bestelling moet wel binnen 45 dagen na instappen geplaatst worden. En je mag een gratis stempel set uitzoeken als je binnen 30 dagen een workshop hebt met een omzet van €200 of meer. Je eerst kwartaal telt niet mee bij je omzet, dus je hebt tot 1 april om de kwartaal omzet van €300 (ex btw) te gaan halen! Mocht dat onverhoopt niet gaan lukken, dan krijg je nog een maand extra om het als nog te halen en mocht het dan nog niet lukken dan word je uitgeschreven als demonstratrice. 

Voor meer info over demonstratrice worden klik {hier}.

Wil je je meteen aanmelden ? Dat kan ! Klik op het logo en je wordt doorgestuurd.


......

Geen opmerkingen :

Een reactie posten