vrijdag 29 november 2013

Stampin' Up! Convention 2013 - Manchester
Vorige week donderdag ben ik naar Manchester afgereisd om de Stampin' Up! Convention mee te gaan maken.
's Middags rond een uur of half een kwamen we aan in Manchester. Een taxi bracht ons naar het hotel. Omdat we pas 's avonds in het conventiecentrum terecht konden zijn Christa en ik eerst nog even de stad in gegaan, we zijn oa over de grote kerstmarkt van Manchester gelopen. Wat een sfeer !


Na snel wat gegeten te hebben zijn we naar het conventiecentrum gegaan en konden we ons vast inchecken. We kregen een leuke rugtas, wat stempelsetjes, een pen en een koord waar we ons naamkaartje aan konden hangen. Na wat rond te hebben gekeken vertrokken we naar het hotel van onze upline. Ze had daar een ruimte in de lobby waar we met veel Pinkies (zowel Engelse als Nederlandse demo's) wat hebben kunnen kletsen en natuurlijk hebben kunnen swappen.
Ik ben met 120 swaps naar Manchester vertrokken en ben teruggekomen met 120 andere swaps. Swappen houdt in dat je van een bepaalde kaart/project een aantal dezelfde maakt en je eigen kaart/ project ruilt met anderen.

Hier een foto van mijn eigen swaps : een mini post-it boekje.Dit zijn de swaps die ik teruggekregen heb. Het leuke van swappen is dat je weer veel inspiratie kan opdoen !

De volgende dag hebben we onze wekker vroeg gezet, want om 08.00 uur gingen de deuren open voor de start van convention ! De twee dagen begonnen en eindigden met een general session. Tijdens die sessions zijn er veel instructies gedaan, door Stampin' Up medewerkers, maar ook door demo's. Ook was er tussendoor Prize Patrol en ook ik heb wat gewonnen !! Een superleuke stempelset. Helaas kan ik je die nog niet laten zien, omdat jullie deze nog niet kunnen bestellen. Ook kregen we tijdens de general sessions leuke goodies : stempelsets, prachtig papier, ook een aantal producten die nog niet te bestellen zijn !
Tussen de general sessions door konden we lekker lunchen, kletsen en hebben we verschillende classes gevolgd.
Na de laatste general session van die dag hebben we gauw wat gegeten en zijn we naar het hotel gegaan om ons om te kleden. 's Avonds was awards night en met afsluitend een feestje.
Er stond ook een photobooth waar we een aantal leuke foto's hebben laten maken.
Zaterdag begon de dag weer vroeg, want weer gingen de deuren om 08.00 uur open voor de start van de general session. Wederom hebben we weer veel gezien en geleerd. Ook de laatste dag werd afgesloten met een general session waar al een kleine compilatie werd laten zien van alle indrukken. Zie hier onder de video.

Als je goed kijkt zie je mij en Christa nog even door het beeld lopen... ;-)


Ik kan niet wachten tot volgend jaar ! Het goede nieuws is dat convention de komende drie jaar in Brussel gehouden wordt !


Wil je daar volgend jaar ook bij zijn ? Meld je dan bij mij aan als demonstratrice.
Niet alleen mag je als demonstratrice bij convention zijn, daarnaast mag je ook alle andere officiele Stampin' Up! evenementen bijwonen, je mag werken met de leukste materialen die je met maar liefst 20% korting kan kopen, je leert een hoop nieuwe mensen kennen, kan bij teamdagen aanwezig zijn, je kan als eerste de nieuwste producten zien...

Wil je alleen demonstratrice worden om de producten goedkoper in te kopen ? Dat kan ! Je kan helemaal zelf bepalen hoe je je demoschap invult.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten ! Dat kan via krista.driessen@gmail.com, maar je mag ook bellen op 06-81289771.
Geen opmerkingen :

Een reactie posten