Inspiration Station I

Gister schreef ik dat ik voor het trainingsweekend een inspiration station gemaakt heb.

Vandaag laat ik jullie het doosje met de waxinelichtjes zien. Dit doosje heb ik gemaakt met het Envelope Punch Board. Een filmpje over het EPB kan je {hier} bekijken.


Snijd een stuk cardstock van 6-1/4" x 6-1/4". Met de paper trimmer van Stampin' Up! is dat heel makkelijk te doen.
Pak je EPB er bij en pons en score aan alle zijden op 2-5/8". Dan pons en score je weer aan alle zijden op 3-5/8". Dan moet je stuk cardstock eruit zien zoals bovenstaande foto. Maak de vouwen goed scherp met je bonefolder.
Rond de hoekjes af met de corner rounder van je EPBOp de foto zie je vier stukjes waar tape op geplakt is, dat zijn de flapjes. Als je goed kijkt zie je tot waar ik het papier heb ingeknipt. 
Snijd dat uit Designer Series Paper (DSP) een stuk van 3" x 3". Plak dat op de bovenkant van het cardstock. 
Vervolgens stans je met een framelit uit de Circles Collection (of een andere vorm  naar keuze) een gat uit het midden.
Dan neem je je Window Sheet en snijd je een stuk van 2-7/8"  x  2-7/8" en kan je deze met Sticky Strip aan de binnenkant van het doosje plakken zodat je een doorkijk hebt.

Plak dan drie van de flappen vast. De vierde lijm je niet vast, deze kan je zo in het doosje schuiven, zodat je het doosje kan openen zonder 'm kapot te trekken.Het leuke is dat er in de nieuwe catalogus weer hele leuke washi tapes staan, om het geheel bijpassend te maken heb ik een stukje washi tape om het houdertje van het kaarsje geplakt.

Binnenkort geef ik een class met het EPB, wil jij daar bij zijn ? {Hier} kan je alle informatie lezen. 

Heb je al op de 'vind ik leuk'-button geklikt op mijn Facebookpagina ? Daar vind je ook altijd de nieuwtjes van Stampin' Up! en ZoKris. Ik zag dat er al 190 likes zijn, bij 200 likes gaat dit leuke pakket eruit. Nog maar 10 likes dus !!
Het enige wat je daar voor hoeft te doen is mijn pagina 'liken' en het originele bericht delen op je eigen tijdlijn. Ik hoop dat ik het pakket snel kan verloten, want ik heb meer leuks om weg te geven !
4 opmerkingen

 1. I love your work. Do you have instructions in English.? Thank you

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Sandie ! Later today I'll post a video with instructions. The video is in Dutch, but I guess you can figure it out. I mentioned the mesurements in inches.

   Verwijderen
 2. Hello, this is great will try today. Does this fit regular tea lights or the larger ikea tea lights? Thank u!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Elias, this box fit the regular tea lights ! Sorry for my late respons...

   Verwijderen