donderdag 9 januari 2014

SU-per Challenges #23 : CASe it

Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe uitdaging online op het SU-per challenges blog. Doe je ook mee?

In dit nieuwe jaar gaan we van start met een nieuwe challenge tussen onze oude vertrouwde challenges door! Deze nieuwe challenge houdt in dat we van één van onze designteamleden een kaart hebben genomen en het is de bedoeling dat je deze kaart "Cased"!
CASe staat voor Copy And Share...

Dit is mijn kaart geworden.

De basiskaart heb ik gemaakt met de Circle Card Thinlits (ook een favorietje !) en heb ik wat langer gehouden zodat ik een extra flap aan de kaart kon maken. Binnenkort zal ik jullie laten zien hoe ik dat gedaan heb.
Tussen de twee flapjes heb ik een stukje bakers twine gehangen met daaraan wat vlaggetjes gemaakt. Verder heb ik de kaart aan de ene kant beplakt met nieuw designer papier en aan de andere kant heb ik een nieuwe embossingfolder gebruikt.Ik heb voornamelijk gebruik gemaakt van Sale-A-Bration producten en producten uit de nieuwe Spring/ Summer catalogus, die ik kon pre orderen. Dat is nou ook zo fijn aan het demo zijn ! Wil jij dat ook kunnen, neem dan contact met me op !

De Sale-A-Bration periode begint op 28 januari en duurt tot 31 maart. Wanneer je tijdens deze periode producten bestelt, kan je gratis producten verdienen !
Hoe ? Simpel ! Bij elke bestelde 60 euro mag je een product naar keuze uit de speciale Sale-A-Bration folder kiezen. Helemaal gratis ! De stempelset waarmee ik de vlaggetjes gestempeld heb en het ponsje waarmee ik ze uitgeponst heb staan er ook in. Daarnaast heeft Stampin' Up! nog een aantal prachtige producten geselecteerd voor deze folder. Bij een bestelling van 120 euro mag je dus al twee items kiezen. Gaaf he ?

De Spring/ Summer catalogus staat ook weer boordevol leuke nieuwe producten. Deze catalogus gaat ook op 28 januari in en duurt tot eind juni.

De vaste klanten krijgen deze catalogi binnenkort in de bus, wil jij die catalogi ook ontvangen ? Stuur me even een mailtje, voor

Het maakt ook niet uit of je uit de annual catalogus bestelt of uit de Spring/ Summer catalogus om SAB producten te verdienen.

Vind je het leuk om een party of workshop te houden deze periode ? Of wil je mijn Envelope Punch Board Class bijwonen ? Heb je andere vragen ? Neem gerust contact op !

3 opmerkingen :

  1. Superleuke kaart is het geworden Krista! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Kris, leuk kaartje geworden, ik vind het ook wel leuke mallen deze Thinlist.
    Groetjes, Anneke

    BeantwoordenVerwijderen