Envelope Punch Board Class

Op zaterdag 8 februari ga ik een class doen met het Envelope Punch Board. De class is van 13.00 - 16.00 en is in Huizen (N-H).

Zoals de naam al zegt kan je met het Envelope Punch Board (afgekort EPB) enveloppen maken. Handig ! Ja, want je kan er tot wel 66 verschillende maten enveloppen mee maken. Heel handig ! Nooit meer enveloppen kopen, toch ? En het leuke is dat omdat je ze zelf maakt je gewoon met allerlei papiersoorten aan de slag kan. Gewoon wit papier, gekleurd cardstock, designer papier, maar ook van bijvoorbeeld krantenpapier, bladzijden uit een oude atlas, van folders en noem maar op. Leuk toch !twee maten enveloppen, in de kleinste past een cadeaukaart ter grootte van een bankpasje


Maar met het EPB kan je niet alleen enveloppen maken. Ook kan je er verschillende doosjes mee maken. En dat gaan we op 8 februari doen. Ook de doos kan je in verschillende maten maken, leuk om een kadootje zo te verpakken en helemaal om een kadootje in een eigen gemaakte verpakking te krijgen !

De kosten voor de class zijn 35 euro en dan krijg je het EPB (twv 22,95) na de class mee naar huis !
Heb je al een EPB en wil je meedoen met de class, dan zijn de kosten 15 euro.
Bestel je die dag (na de class) voor meer dan 25 euro aan Stampin' Up! producten, dan krijg je 5,- korting op de class.
Doe je ook gezellig mee ? Tijdens de class word je natuurlijk voorzien van koffie/ thee met wat lekkers.
Geef je op via krista.driessen@gmail.com voor 24 januari ! Ook de betaling voor de class wil ik graag voor die datum ontvangen hebben, want dan kan ik het EPB op tijd voor je bestellen.
Dit geldt niet voor degenen die een eigen EPB meenemen.

Kijk maar eens wat je met het EPB oa kan doen !

Geen opmerkingen