Resultaten Stamp-A-Stack 'Gold/Silver it is !'

Afgelopen zaterdag heb ik een Stamp-A-Stack georganiseerd. Die dag stond de Stamp-A-Stack in het teken van de nieuwe producten in goud en zilver van Stampin' Up ! Ik kan je vertellen dat ze prachtig zijn. Vooral het nieuwe vellum vind ik echt super.
De deelnemers kregen allemaal een kit met daarin de benodigdheden om een heel stel kaarten te maken.
Onderstaande kaarten hebben we gemaakt.

Ik heb twee kits over ! Per kit zijn de kosten 9,-. Wil je er een overnemen, stuur me even een mailtje op krista@zokris.nl.
Met deze kit kan je in elk geval bovenstaande kaarten maken en heb je nog zat over om er nog meer kaarten van te maken.


Wil je ook eens een Stamp-A-Stack bijwonen ? Dat kan !
Op 29 maart is er weer een Stamp-A-Stack.

De Stamp-A-Stack is van 13.00 - 16.00 en is in Huizen (N-H). Tijdens de Stamp-A-Stack maken we 8 - 10 kaarten en maken we gebruik van de nieuwe stempelset Petite Petals met bijbehorende pons. 

De kosten voor de Stamp-A-Stack zijn 15,-. Wil je na de Stamp-A-Stack thuis ook meteen aan de slag met deze superleuke set, dan zorg ik er voor dat je de stempelset en pons krijgt tijdens de Stamp-A-Stack, je kan dan meteen met je eigen producten aan de slag. De kosten hiervoor zijn dan 35,- als je de set in clear wilt ontvangen en 38,- als je de set op hout wilt ontvangen. Bestel je die dag, na de Stamp-A-Stack, voor 25,- of meer, dan krijg je 5,- korting op de class. Geef je op voor 20 maart i.v.m. het bestellen van de producten.


Deze materialen zijn gebruikt om de Stamp-A-Stack kaartjes te maken


2 opmerkingen