Just for youGeniet jij ook altijd zo van het weekend ? Ik vind het heerlijk om niet heel vroeg te hoeven opstaan en niet heel veel te hoeven.
Gister heb ik een heel gezellige dag gehad met een heleboel SU-collega's, we hebben leuke projecten gemaakt, die ik je binnenkort nog zal laten zien.

Voor vandaag heb ik een filmpje voor je. Ik wilde per se dezelfde elementen aanhouden als het zakje dat ik afgelopen woensdag voor je maakte met het Gift Bag Punch Board. Alleen heb ik voor het kaartje gekozen voor zilvertinten i.p.v. goudtinten.

De achtergrond heb ik gestempeld met spettertjes uit de Gorgeous Grunge - het blijft een leuke stempelset ! - in Smoky Slate.
De vlinder heb ik uit Vellum Cardstock gestanst. De vlinder framelit is erg gedetailleerd en er zijn verschillende manieren om het goed uit te stansen. Ik gebruik graag een stukje waxpapier tussen de framelit en het cardstock. Het Vellum Cardstock is wat stugger dan gewoon cardstock en daarom heb ik de sandwich een paar keer extra door de Big Shot gehaald.

Bekijk het filmpje maar eens... 

Deze producten heb ik gebruikt :

Built for Free Using: My Stampin BlogWij hebben straks nog een barbecue met de schoonfamilie. Ik ga nog even het een en ander voorbereiden. Fijne zondag verder !


1 opmerking