Holly Jolly GreetingsDe Holly Jolly Greetings stempelset met de bijbehorende Christmas Greetings Thinlits Dies zijn toch wel mijn favoriete producten uit de herfst/ winter catalogus.

Op de pillowboxen van gister heb ik ook al gebruik gemaakt van deze stempelset, maar ik wilde er ook graag een kaartje mee maken.

De basiskaart heb ik gesneden van Whisper White Thick cardstock en daarop heb ik met de 2-1/2" circle pons een stuk uit een vel Basic Gray uit de Neutrals Color Collection Paper Stack. Onder de cirkel heb ik met Silver Metallic inkt (helaas niet meer te koop bij Stampin' Up!) en Smoky Slate wat sterretjes en een sneeuwvlok gestempeld. Beide stempeltjes komen uit de set Holly Jolly Greetings.

Het woordje 'Merry' heb ik uit een Silver Foil Sheet gestanst met behulp van de Precision Base Plate. Wat sterretjes uit Basic Black Cardstock en wat zilverkleurige sequins uit het Metallics Sequin Assortment maken het kaartje af.

Wist je dat als je de stempelset met thinlits in een bundle koopt je 15% korting krijgt op de totoaalprijs ? Je betaalt dan geen € 45,- maar € 38,25 (als je de bundle met clear stempels koopt) !
Deze producten heb ik gebruikt :

Built for Free Using: My Stampin Blog
Fijne zaterdag !
2 opmerkingen