ZoKris SharesVind je het designer series papier uit de herfst/ wintercatalogus mooi, maar je wil er geen heel pak van aanschaffen? Dan is meedoen met de share wat voor jou ! Voor € 26,- excl. verzenden ontvang je een pakket met velletjes uit bovenstaande pakketten dsp. Van het 'gewone' dsp ontvang je een vierde van een heel pak, van het Winter Wonderland vellum ontvang je 12 velletjes en van het Holiday Fancy Foil Vellum ontvang je in totaal 1-1/2 vel.

Nodig voor deze share : vier personen.

* * * 


Doe ook mee met de ribbon share als je niet alle rollen lint wil aanschaffen ! Je ontvangt in totaal 18 meter lint/ cord voor € 14,- excl verzenden.

Je ontvangt een meter lint van het Real Red Pompom, het Gold & White glitter ribbon en het Striped Ribbon, twee meter van het Very Vanilla Striped Ribbon en het Into the Woods ribbon. Van het Cord Trim ontvang je maar liefst vijf meter van elke kleur.

Nodig voor deze share : vier personen

* * *


Ook voor de embellishment kan je kiezen om met de share mee te doen. Je ontvangt van alles een derde van het hele pakketje. Dit pakket kost € 17,50.
Bekijk de plaatjes hier boven om te zien welke embellishments je ontvangt. 

Nodig voor deze share : drie personen.

* * *


En wat dacht je van het dsp uit de paper stacks uit de dikke catalogus ? Hartstikke leuk allemaal, maar om ineens zes paper stacks aan te schaffen is best prijzig. Doe dan mee met deze share !

In totaal ontvang je 120 velletjes van 15 x 15 cm van alle kleuren en designs. Omdat de In Color pakketten maar vijf kleuren bevatten, ontvang je daarvan twee velletjes van elk design. Dit pakket kost € 20,- excl verzenden.

Nodig voor deze share : acht personen.En zeg je nou : I want it all ? Dan worden deze vier aangeboden pakketten gratis naar je toe gestuurd !
Geef je op via krista@zokris.nl om deel te nemen aan (een van) deze shares !

Geen opmerkingen