World Card Making Day + tutorial

Elk jaar op de eerste zaterdag van oktober wordt World Card Making Day (afgekort : WCMD) gevierd. Dit is de kick off van het nieuwe kaarten maken seizoen. De zomer is voorbij, men zit meer binnen en de feestdagen komen er aan : Halloween, Thanksgiving, Kerst... Redenen genoeg om lekker aan tafel te gaan zitten knutselen.
Het Stempel Mee team heeft voor deze dag heel wat leuks bedacht, neem maar eens een kijkje op de Facebook pagina... De hele dag kan je meedoen aan gratis (!) online workshopjes en er is vandaag een quiz waarmee je een gratis SOL kan winnen. Met mijn workshopje kan je bovenstaande en onderstaande kaart maken...Ik hoor je denken...Stempel Mee ? SOL ? Mariska, Erna en ik hebben de handen ineen geslagen en naast ons eigen tokootje organiseren we onder de naam Stempel Mee maandelijks een SOL (Scrap/ Stamp OnLine). Via een live verbinding kan je de workshop volgen aan je eigen knutseltafel. Voor deelname aan een SOL betaal je maandelijks een klein bedrag, voor maximaal 7 euro krijg je dan een workshop pakketje thuisgestuurd. Vind je het ook leuk mee te doen de volgende keer ? Dat kan ! De eerst volgende SOL is op 30 oktober en dan host ik de workshop ;-) Om je aan te melden mag je een mailtje sturen naar stempelmee@gmail.com.

Naast de maandelijkse SOL en onze Facebookpagina, waar je al het Stempel Mee nieuws kan volgen, hebben we ook een Stempel Mee groep op Facebook, waar je al je gemaakte (Stampin' Up!) creaties kan laten zien !
Om met de SOL mee te kunnen doen hoef je geen Facebook account te hebben !

Ok, terug naar het WCMD feestje bij Stempel Mee... ;-) Alledrie hebben we een online workshopje bedacht en vanmorgen is mijn workshopje online gegaan... 
Het is een fototutorial geworden. Voor iedereen die geen Facebook heeft zal ik de tutorial ook hier posten. 


Deze producten heb ik gebruikt :

Built for Free Using: My Stampin BlogFijne dag vandaag !!

1 opmerking