Share + gratis SAB item !

Wat is een 'share' vraag je je misschien af ? Met een 'share' delen we producten, bijvoorbeeld een pak papier of een doosjes knoopjes. Je betaalt dan ook maar een deel van de originele prijs. Vind je het designer series papier uit de lente/ zomer catalogus mooi, maar je wil er geen heel pak van aanschaffen? Dan is meedoen met de share wat voor jou ! Voor € 21,50,- excl. verzenden ontvang je een pakket met velletjes uit bovenstaande pakketten dsp. Van alle pakketten ontvang je een vierde deel, behalve van het It's My Party DSP, daar ontvang je een achtste deel van.


Nodig voor deze share : vier personen.

* * * 


Doe ook mee met de ribbon share als je niet alle rollen lint wil aanschaffen ! Je ontvangt van elke soort 2 meter lint/ twine voor 7,- excl. verzenden.


Nodig voor deze share : vier personen

* * *


Ook voor de embellishments kan je kiezen om met de share mee te doen. Je ontvangt van alles een vierde deel van het hele pakketje. Alleen van de bedels 'Have a Cuppa' ontvang je een derde deel. Dit pakket kost € 11,- excl. verzenden.


Nodig voor deze share : drie personen.

* * *

En zeg je nou : I want it all ? Onder de deelnemers van het complete share pakket verloot ik een Sale-A-Bration item naar keuze!

De prijs van het totaalpakket is € 39,50 exclusief verzenden. 
(psssstttt, verzenden kan al voor 3,95 via Kiala of als brievenbuspakketje via PostNL!)


Geef je op via krista@zokris.nl om deel te nemen aan (een van) deze shares !

Geen opmerkingen