Lente/ zomer catalogus bloghop


Goedemorgen ! Leuk dat je weer even langskomt. Vandaag kan je meehoppen met de mini bloghop van de SU-Sisters. Deze bloghop staat in het teken van de lente/ zomer catalogus.
Misschien dat je van het blog van Chantal komt, of je bent gewoon hier begonnen, kan ook... In elk geval welkom !


Aangezien ik weer twee verjaardagskaartjes moest maken wilde ik weer de Number of Years stempelset met de bijpassende Large Numbers Framelits Dies gebruiken. Tegenwoordig ontkom je er niet aan niet geconfronteerd te worden met je leeftijd, haha... Maar 50 jaar worden is prachtig, net als 17 jaar !

Weer heb ik beide kaartjes in dezelfde stijl gehouden, het zijn kaarten van 13 x 13 cm geworden. De een is wat stoerder - die gaat ook naar een man toe - dan de ander, maar voor beiden heb ik dezelfde elementen gebruikt.

Van vellum heb ik een ster uitgestanst uit de Stars Framelits Dies en een vlinder uit de Butterflies Thinlits Dies.
Op het vellum heb ik de gestempelde en uitgestanste cijfers geplakt en daar overheen weer een bannertje met een tekst uit de You're So Lovely stempelset.
De '17' heb ik nog bewerkt met de Clear Wink of Stella Glitter Brush.

Voor een complete lijst met gebruikte materialen vraag ik je helemaal naar het einde van deze post te scrollen...En deze kaart is voor Madelon, die van de week 17 jaar geworden is ! Weer heb ik de combi Mint Macaron, Basic Black en Kraft gebruikt. Ik kan er niks aan doen, die combi vind ik gewoon super !Met onderstaande pijlen kan je verder - of terug - hoppen. Hop je verder, dan kom je bij Mariska terecht, terug kom je weer bij Chantal terrecht. Heel veel plezier verder bij de bloghop !


          


Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :


Built for Free Using: My Stampin BlogFijne dag vandaag !!

11 opmerkingen