Bloghop SU-Sisters : Pasen
Welkom bij weer een bloghop van de SU-Sisters ! Deze hop staat in het teken van - hoe kan het ook bijna anders - Pasen. Volgende week is het al Pasen, het valt redelijk vroeg dit jaar. 

Elk jaar met Pasen maak ik voor de juffen van de kinderen een kleinigheidje, zo ook dit jaar. Bij Appie vond ik chocolade eitjes in een plastic houdertje liggen en ik zag direct mogelijkheden ! 


Het was echt heel eenvoudig te maken. Ik heb een strook DSP uit de Subtles Paper Stack om het doosje gevouwen, nadat ik deze bestempeld heb met de spetters uit de Gorgeous Grunge stempelset. Weer kon ik het niet laten de vlinder uit de Butterflies Thinlits Dies te gebruiken. Ook nu weer is de vlinder uit Vellum A4 Cardstock gestanst.

De tekst Happy Easter heb ik samengesteld met teksten uit de Crazy About You stempelset. Ik kwam er laatst pas achter dat ook het woord Easter er tussen zat. Handig, want echte Paasstempels heb ik niet.

Het bannertje en tekst heb ik gestempeld op een stukje Shimmery White A4 Cardstock.


Deze combinatie heb je natuurlijk wel eens vaker gezien, maar ik kan het niet helpen, dat bannertje en die vlinder in vellum vind ik zo gaaf!

Het volgende blog van deze hop is het blog van Mariska. Bedankt voor het langskomen en veel plezier verder met deze hop!


                             Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :3 opmerkingen