Spa in a jar


(For the English readers, please use the translation tool at the top of my sidebar.)

Hoi ! Welkom op mijn blog, welkom alle nieuwe lezers en volgers. Voor wie mij nog niet kent : ik ben Krista Driessen uit Nederland en sinds drie-en-een-half jaar ben ik een onafhankelijk demonstratrice van Stampin' Up!
Online ken je me/ kan je me vinden als ZoKris.

Vanaf vandaag doe ik mee aan de Blog Highlight van Kylie. Op het blog van Kylie, welke je {hier} kan vinden, staan alle deelnemers waar op je kan stemmen. Stem je op mijn project ? Tot 18 maart 06.00 uur kan je stemmen.

Het thema van deze Blog Highlight is 'Thank You'. En omdat ik iemand in het bijzonder wilde bedanken heb ik naast de kaart ook nog een 'spa in a jar' gemaakt.


Jars...of zoals wij het noemen : potten... Type het maar eens in op Pinterest en je vind reuze veel idee├źn om potten te vullen. Een pot vol koekjes, een verjaardag in een pot, potten om limonade uit te drinken en een van mijn favorieten : 'Spa in a jar'.


Heel leuk om te maken en nog leuker om te geven. Bij Hema kocht ik het kleine flesje douchegel met bijpassende spons en badtabletten. Vooral de kleur vond ik zo leuk, 't is net Pink Pirouette.

Voor aan de pot heb ik een label gemaakt die bijna gelijk is met de kaart. Zo blijft het een geheel.
Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer !


19 opmerkingen

 1. Oh my Krista! Just gorgeous! Thank you for taking part in our international blog highlight and making it such a success! All the best with the voting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Kylie ! It is so much fun to be part of this blog highlight !

   Verwijderen
 2. Wow Krista, such a beautiful thank you card. I love it - it's stunning x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card and gift set Krista! Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the layout of your card. And the colours. And everything about it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I adore this card! Congratulations! This project is one of my most popular pins this week and is being highlighted on my blog today. Thanks for sharing. Kylie xx

  BeantwoordenVerwijderen