Bloghop SU-Sisters : Jaarlijkse Catalogus

Vandaag is het weer tijd voor een bloghop van de SU-Sisters ! Als het goed is kom je van het blog van Chantal, ben je op dit blog begonnen dan is dat natuurlijk ook goed ;-) Welkom !

Deze blog staat in het teken van producten uit de jaarlijkse catalogus. Omdat deze nieuwe catalogus boordevol nieuwe producten zit, wilde ik ook wat van deze producten gebruiken.

Wederom heb ik de achtergrond van mijn kaart weer gemaakt met Watercolor PaperAquapainters en Mint Macaron inkt.Van de Rose Garden Thinlits Dies heb ik een blad van de grote roos geknipt en midden op de kaart geplakt. Ook moest ik even het nieuwe Basic Black Metallic Thread uitproberen - heb je het nieuwe thread in koperkleur al gezien ? (<3) 

De nieuwe stempelset Labeler Alphabet is perfect om zelf leuke teksten te maken. Omdat verjaardagskaarten toch het meest verstuurd worden hier heb ik een verjaardagstekst gemaakt. De letters heb ik gestempeld met Basic Black Archival Stampin' Pad. Deze inkt vind ik echt superfijn, het zwart is echt donker.

Natuurlijk kon ik het weer niet laten wat Rhinestone Basic Jewels toe te voegen ;-)
Hop gezellig verder! Via de 'volgende' pijl kom je op het blog van Maris, ik weet zeker dat je daar ook weer een heel gaaf project vindt !


                       
Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :

Heel fijne dag vandaag - met hopelijk niet al teveel regen !

8 opmerkingen