Hello Annual Catalogue 2016-2017 Blog Hop - week 8


* For the English readers, there's a translate section at the top of the sidebar.


Hoi ! Bij deze wil ik je weer welkom heten bij de Hello ! Stampin' Up! Annual Catalog 2016 - 2017 bloghop. We zitten al op week 8 ! En ook deze week kan je weer bij een aantal collega's van over de hele wereld langs hoppen om hun prachtige creaties te bekijken. 

Ik ben aan de slag gegaan met een kaartje waar koper op verwerkt is. Koper is het nieuwe goud ;-) In de jaarlijkse catalogus staan er diverse nieuwe producten, zoals embossingpoeder, metallic thread en dsp in koperkleur, yes !


De vrolijke kleurtjes van het dsp en de leuke tekst spraken mij aan om te gebruiken, want vandaag is het mijn verjaardag. Oh, happy day !
Door bloemen en takjes in de kleuren van het dsp te stansen krijg je toch een geheel. Ik had deze felle kleuren zelf nooit bij elkaar gezocht, maar ik vind het prachtig bij elkaar...


Bedankt weer voor het langskomen ! Het volgende blog waar je heen hopt is dat van Kim, zij heeft ook weer wat prachtigs gemaakt voor deze hop.
Gebruik de onderstaande knoppen om verder of terug te hoppen. Veel plezier nog !Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :4 opmerkingen

 1. Lekker fleurig kaartje Kris!
  En natuurlijk Van <3 te gefeli!!
  Maak er een mooie dag van. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy, happy Birthday Krista - you aren't supposed to make yourself a card, lol. Your copper embossing is lovely and works wonderfully with that DSP!! Happy I could hop with you on your birthday!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker vrolijke kaart, leuk! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous card Krista! I adore that paper.

  BeantwoordenVerwijderen