Christmas Theme Blog Hop


(For the English readers, there is a translate section on the top of the sidebar)
Welkom bij de eerste bloghop van Dream Theme ! Vanaf nu zal je elke maand een bloghop van dit team kunnen doen. Het eerste thema waarvoor we gekozen hebben is 'kerst'. Doe lekker inspiratie op voor je eigen kerstkaarten en projecten, de projecten van het team zijn super kan ik je vertellen.

Ik heb ervoor gekozen te werken met de Wondrous Wreath stempelset en bijpassende Wonderful Wreath Framelits Dies. Zodra er een nieuwe minicatalogus uit komt werk ik meestal met die sets en vergeet ik dat er in de jaarlijkse catalogus ook nog heel leuke kerststempels staan, zoals dit 'oudje'.


De basiskaart is een stuk Whisper White Thick Cardstock welke ik op twee manieren gevouwen heb. Naast de bergvouw heb ik een randje Pear Pizzazz DSP geplakt, dit leuke streepje komt uit het Subtles Designer Series Paper Pack. Om de kaart heb ik een stuk Linen Thread gewikkeld en vastgeknoopt met een strikje.

Op de achtergrond - je kan het misschien niet heel goed zien zo - heb ik goudkleurige spettertjes gemaakt met de Gold Wink of Stella Glitter Brush. Uit Gold Foil Sheets heb ik de teksten gestanst.


Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren met mijn kaarten ! Hop verder door de buttons te gebruiken. Mocht je de draad kwijt zijn, scrol dan een klein stukje verder en daar vind je de hele hoplijst. Veel plezier verder !!


Blog Hop Order


Tracy May (UK)Renate Ecklmayr (Austria)

Sabrina Radeck (Canada)

Jennifer Pauli (Germany)


Krista Driessen (Netherlands)Wil je dit project ook  maken ? Onderstaande producten heb ik gebruikt : 


Bedankt voor het langskomen en tot gauw weer !
5 opmerkingen

 1. Just beautiful Krista! I love the colors and your clean designs. Perfectly created! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Krista, such beautiful cards! One of my favorite stamp & die sets. TYFS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Sabrina ! This also is one of mine favorite stamps !

   Verwijderen
 3. Gorgeous cards Krista :-) love the color combination and adding that splatter of wink of stella to the background was the perfect finishing touch.

  BeantwoordenVerwijderen