Global Design Project 058 | Sketch Challenge


Heb je dat ook wel eens dat je zo lekker bezig bent dat je nog maar een paar dezelfde kaarten gaat maken ? Dat overkwam mij net. In eerste instantie had ik maar een kaart - in Mint Macaron - gemaakt. Tot ik bedacht dat het wel handig zou zijn om een paar van dit soort kaarten op voorraad te hebben. Het is tenslotte wel leuk om kaartjes te versturen en je zal er net zo een nodig hebben om iemand even gedag te zeggen.

Afijn, omdat ik niet alle kaarten precies het zelfde wilde hebben pakte ik lukraak een paar mooie zachte kleuren bij elkaar en wat zag ik tot mijn verbazing : ik had alle kleuren van de regenboog bij elkaar ! Weliswaar in pasteltinten, maar toch...

Wisteria Wonder
Marina Mist
Mint Macaron
Peekaboo Peach
Flirty Flamingo
Watermelon Wonder


Met deze kaarten doe ik mee met het altijd weer leuke Global Design Project, er is weer een heel leuke schets deze week. 

Weer een te gekke schets van Teneale, helaas gaat ze het GDP team verlaten...


Eigenlijk spreekt het - denk ik - wel voor zich hoe de kaart is gemaakt... In het lijstje onderaan de post kan je precies zien welke materialen ik gebruikt heb om deze kaarten te maken.

En nog even een shot van alle kaarten bij elkaar. Kreeg ze helaas niet allemaal op een rij, maar je hebt zo wel een idee he...Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt : 


* in het rijtje staat per ongeluk Strawberry Slush Cardstock vermeld, ik heb Flirty Flamingo gebruikt...


Bedankt weer voor het langskomen en tot morgen ;-)
6 opmerkingen

 1. Oh, die Karte gefällt mir sehr gut!
  LG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW. You amaze me every week Krista! Thanks so much for joining in with this week's Global Design Project and sharing your talents with us!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome dsign and take on this weeks sketch Krista! Seriously a top pick for me this week. So clean and crisp with great texture with the embossed background. Thanks so much for playing at Global Design Project with us this week.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you so much for your lovely comment ! It always is a pleasure to play along !

   Verwijderen