Happy New Year !

(For the English readers, there is a translate section on the top of the sidebar)

Vandaag is er weer een bloghop van het Dream Theme International Design Team! Je komt als het goed is bij Sabrina vandaan, wil je hier starten - dat mag natuurlijk ook - welkom! Het thema van deze maand is Oud & Nieuw. 


Ik vond het een vrij lastig thema kan ik je vertellen, voornamelijk omdat ik per se geen kaart wilde maken. Vorig jaar heb ik uitgepakt met party-decoratie, zie {deze} post en dit jaar wilde ik wat anders. Toevallig kwam ik met het opruimen van de kast wat pakjes sterretjes tegen en daar wilde ik wat mee doen, ik moest tenslotte nog wat vrienden een kaart sturen. Wat is dan leuker te ontvangen dan een nieuwjaarswens met sterretjes!


Voor de achtergrond wilde ik per se aan de slag met mijn - nog niet eerder gebruikte - Sparkle Textured Impressions Embossing Folder. Wat vind ik die leuk ! 
Nu ik dit schrijf moet ik een beetje lachen, want ik geloof dat ik bij elk project wel een product gebruik die ik heel erg leuk vind 😉 .

Op de achtergrond heb ik wat spettertjes gemaakt met de Gold Wink of Stella Glitter Brush en de Black Wink of Stella Glitter Brush. Helaas is die laatste niet via Stampin' Up! te koop... Verder heb ik alleen een tekst gemaakt met het Labeler Alphabet en wat Rhinestones Basic Jewels en White Perfect Accents toegevoegd.
Wil je weten welke producten ik precies gebruikt heb, scrol dan even helemaal door naar het einde van deze post.

Heel veel plezier bij de rest van de hop. Als je de weg kwijt bent geraakt vind je hier onder de lijst met deelnemers. Ik wens je vast een heel goed uiteinde en tot de volgende bloghop in januari!
Bloghop volgorde

Patrice Halliday-Larsen (New Zealand)
Tracy May (UK)
Delphine Lorelli (France)
Amy Koenders (USA)
Renate Ecklmayr (Austria)
Sabrina Radeck (Canada)
Krista Driessen (Netherlands) JE BENT NU HIER !Wil je dit project ook  maken ? 3 opmerkingen

  1. What a great idea! Love the way that you incorporated the sparklers into your design. Perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Elegant packaging for a sparkling new year! thanks for sharing :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow... such a fabulous idea incorporating sparklers into the New Years theme, love it.

    BeantwoordenVerwijderen