Global Design Project 075 | Theme Challenge


Eindelijk heb ik weer eens tijd om mee te doen met een challenge van het Global Design Project! De laatste weken ben ik veel aan het werk, heerlijk weer om te doen, maar daardoor lukt het niet altijd om weer wat met mijn stempels te doen. 
Maar nu is het vakantie, heerlijk een weekje vrij. De jongens zijn hier de hele week, dus dat is extra gezellig. 

De challenge van deze week is een Theme Challenge en dit is het thema :Aangezien mijn Dragonfly Dreams stempelset al even in de kast stond besloot ik hiermee aan de slag te gaan. Het achtergrondje lag al klaar op mijn werktafel, dus het kaartje was zo gemaakt. De libelle heb ik afgedrukt met Watermelon Wonder inkt en daarop heb ik een uitgestanste libelle geplakt die ik uitgestanst heb van White Vellum A4 Card Stock


De goudkleurige vlekken op de achtergrond heb ik gemaakt met de Gold Wink of Stella Glitter Brush. Door extra in de pen te knijpen komt er veel vloeistof in de punt te zitten en dat spettert zo leuk ;-)

Bedankt weer voor het langskomen en tot van de week!Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :


12 opmerkingen

 1. So beautiful Krista. I love all the little details such as the gold splatter and vellum overlay. Thanks for playing at Global Design Project this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beauty Kris ;O)
  Je achtergrond is ook heel gaaf! Leuk dat je meedoet bij GDP deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super stunning this week Krista! I love all things pink so this is the perfect card to me. Thanks so much for taking part in this week's Global Design Project.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a gorgeous card Krista! One of my favourites this week. Love the colours, especially the Watermelon Wonder under the vellum overlay .. it makes my mouth water! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Congratulations on your GDP win Krista! Very well deserved! xxx

  BeantwoordenVerwijderen