Demonstratrice worden ?

Demonstratrice worden ?

De kracht van Stampin' Up is dat de producten prachtig op elkaar afgestemd zijn. Er is ruime keus in het groot assortiment aan stempels, cardstock, designer papier, inkten, lintjes, embellishments en meer.

Ben jij ook groot fan en lijkt het je leuk om ook demonstratrice te worden ? Dat kan ! Als demonstratrice bepaal je zelf hoeveel tijd je in je werk stopt. Wil je demonstratrice worden om je hobby betaalbaar te houden en wil profiteren van leuke kortingen/ acties of vind je het leuk om je ervaringen met anderen te delen en veel party's/ workshops te geven ? 
Als demonstratrice van Stampin' Up! verzorg je party's/ demonstraties bij mensen thuis of via workshops. Je bedenkt projecten en zorgt voor de benodigde materialen. Je geeft uitleg bij het te maken project en zorgt voor het bestellen van producten indien gewenst.

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven als onafhankelijk demonstratrice van Stampin' Up! ? Of heb je nog vragen ? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Je kan mij een email sturen op : info@zokris.nl of telefonisch contact opnemen : 06 - 81289771.Hoef je er niet over na te denken om demonstratrice te worden ? Klik dan {hier} om je meteen in te schrijven !


De voordelen van een actieve demonstratrice zijn, zijn hetzelfde als je nu een hobby of carrière demonstratrice bent. Mensen zullen om verschillende redenen demonstratrice worden en je kan hier onder de verschillen lezen.


Hobby Demonstratrice

Je vindt het leuk om workshops te geven en verdient op deze manier ook nog extra geld. Je werkt de ene maand veel en andere maanden weinig of niet. Discount Demonstratrice

Het kopen van stempels en andere producten voor persoonlijk gebruik met een korting en af ​​en toe verkoopt aan vrienden en familie.

Short Term Demonstratrice 

Je verkoopt voor een korte periode om een ​​bepaalde hoeveelheid geld te verdienen en stopt wanneer het doel is bereikt.

Carrière Demonstratrice

Dit zijn degene die Stampin 'Up! kiezen als een levensvatbaar bedrijf met loopbaan op lange termijn. Voert het beheer uit en wil hoger op de carrièreladder komen. Bezoekt regelmatig Stampin 'Up! evenementen en heeft hele goede contacten met andere demonstratrices die in haar team zitten. 

Voordelen van demonstratrice zijn....


20% van de omzet (bedrag zonder btw) is direct voor jou.Nog eens 10%  extra korting  (bedrag zonder btw) bij je eerste bestelling v.a. € 200(mits het binnen 45 dagen nadat je je hebt aangemeld is besteld) 

Als je instapt telt het eerste kwartaal niet mee met je kwartaal omzet. Zou je bv in augustus instappen dan heb je tot eind december om dit te halen (Je kwartaal omzet is  € 300 ex btw) 

In het eerste half jaar heb je ook nog de mogelijkheid gratis stempel sets te verdienen. Als je de eerste drie maanden elke maand een omzet haalt van € 300 dan krijg je twee gratis stempel sets (die je zelf mag uit kiezen) En dat geld ook voor de volgende drie maanden, dus je kan vier stempel sets gratis verdienen. 

Je krijgt toegang tot de SU site waar je veel tips, ideeën en voorbeelden kunt vind om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen.

Mocht je je kwartaal omzet niet halen, dan krijg je nog een maand extra om dit te halen. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demonstratrice. 


Wat krijg je in je starterkit...

Starter kits zijn € 129 en je kunt het volledig aanpassen aan producten van jouw keuze ter waarde van € 175. Je mag zelf kiezen wat je in je kit wilt ontvangen. En het wordt gratis thuis bezorgd door UPS. Je ontvangt tegelijk ook een Business kit hiermee kan je gelijk beginnen. Deze kit bevat bestelformulieren, catalogi, uitnodiging kaartjes, een dvd en nog veel meer.

Wil je je meteen inschrijven ? Dat kan ! Klik dan op onderstaande button !
Geen opmerkingen :

Een reactie posten