Direct bestellen

Ben je al bekend met de prachtige producten van Stampin' Up en wil je zonder party/ workshop spullen bestellen? Dat kan ! Stuur een email naar : info@zokris.nl.

Ook kan je 24/7 Stampin' Up! producten online bestellen in mijn webwinkel, makkelijker kan het niet ! Om te kunnen shoppen heb je een credit card nodig. 

Klik op onderstaande button om naar mijn online winkel te gaan.


De producten van Stampin' Up! kan je vinden in catalogi en zijn niet in winkels te koop. In de rechter zijbalk vind je de catalogi, klik erop en je zal naar de catalogi geleid worden.

Wil je een papieren exemplaar ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. De jaarlijkse catalogus kost 3,50 exclusief verzendkosten. Bij een eerste bestelling van minimaal 35 euro als nieuwe klant, krijg je een exemplaar van mij kado. De lopende mini catalogus krijg je er gratis bij.

Eens per maand, vaak de eerste van de maand, plaats ik een verzamelbestelling. Je betaalt alleen de verzendkosten (kan al voor 4,- met DHL) van mij naar jou en natuurlijk voor de bestelde producten... Je bestelling mag je altijd komen afhalen bij mij thuis. Woon je in Huizen, dan bezorg ik je bestelling gratis bij je thuis.

Wil je niet tot de eerst van de maand wachten, dan is dat ook geen probleem. Je betaalt dan naast de bestelde producten ook 5,95 verzendkosten. UPS komt jouw bestelling dan bij je thuis afleveren, meestal is dat met een aantal werkdagen.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten