Party's en workshops

De producten van Stampin' Up! worden niet in winkels of op beurzen verkocht. De enige manier om deze producten aan te schaffen is via een demonstratrice via een party/ workshop.
Vind jij het leuk om eens een party te houden ? Het enige wat je hoeft te doen is wat vrienden/ kennissen/ collega's uit te nodigen en te zorgen voor wat koffie/ thee/ fris. Voor de rest zorg ik.
Het is niet noodzakelijk dat je gasten Stampin' Up! kennen of bekend zijn met stempelen, het is de bedoeling om een gezellig avondje creatief bezig te zijn. 
Party

Tijdens een party worden de producten van Stampin' Up geintroduceerd en is er mogelijkheid om een eenvoudig project te maken. Tevens is er de mogelijkheid producten te bestellen. De demonstratrice kan je vragen beantwoorden en je helpen bij je bestelling.Gastvrouw zijn heeft een aantal voordelen : je krijgt de dikke catalogus van Stampin' Up! gratis en afhankelijk van de verkoop verdien je hostess-euro's waarmee je nog meer producten kan bestellen.De demonstratrice bestelt de producten en binnen een paar dagen na de party worden die bij de gastvrouw thuis bezorgd. De gastvrouw zorgt er dan voor dat de bestelde producten bij de gasten terecht komen die ook besteld hebben op de party.


Make & Take

Met een make & take maak je een klein project of kaartje. De kosten van een make & take zijn 5 euro of 7,50, dis is afhankelijk van het te maken project. Een make & take kan geboekt worden, maar ik organiseer ook make & takes bij mij thuis. Ook hier geldt dat er mogelijkheid is tot het bestellen van producten van Stampin' Up!


Workshops

Tijdens workshops is er meer gelegenheid een groter project te maken. Ook na de workshop is er gelegenheid de producten van Stampin' Up! te bestellen. Net als een make & take kan een workshop geboekt worden, maar ook bied ik wel eens workshops aan.
Voor de workshops wordt een vergoeding gevraagd, afhankelijk van het te maken project. Je mag altijd vragen naar workshops met een bepaald thema of bepaalde techniek !
Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over het houden van een party of workshop of een afspraak wilt maken.
Dat kan via email : krista.driessen@gmail.com.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten