Petite Petals Sneakje...

Hoihoi ! Van de week ben ik druk bezig geweest met o.a. het voorbereiden van de Stamp-A-Stack van a.s. zaterdag.
Wat is een Stamp-A-Stack hoor ik je denken ? Vrij vertaald is het Stempel een Stapel. Nou, dat gaan we doen, want tijdens de Stamp-A-Stacks die ik organiseer maken we een stapel kaartjes. Het is hard doorwerken, want het is leuk als elke deelnemer met minimaal 8 kaarten naar huis gaat.
Iedereen krijgt bij binnenkomst een pakketje met materialen waar ze mee aan de slag kunnen.

Vind je het ook leuk om eens te komen ? Houd de agenda in de gaten, want regelmatig organiseer ik zo'n middagje.

Elke Stamp-A-Stack heeft ook een thema. A.s. zaterdag staat de Stamp-A-Stack in het thema van de Petite Petals.
Ik heb nog plek voor de Stamp-A-Stack van zaterdag, dus heb je zin.... geef je dan snel op ! De kosten voor de Stamp-A-Stack zijn 15,-.
Bestel je die dag voor meer dan 25 euro aan Stampin'Up ! producten, dan krijg je 5,- korting op de Stamp-A-Stack en betaal je dan dus maar 10,-.

Opgeven kan via krista@zokris.nl.

Bij de Petite Petals stempelset is een bijpassende pons te koop. Als je beiden wilt aanschaffen dan kan je ook kiezen voor een bundel. Zo'n bundel is voordeliger dan de stempelset en pons los te kopen, je ontvangt dan 15% korting en kost deze bundel je 26,25 !

Hierbij een sneakje...Aankomende zondag gaat er ook weer een bestelling uit naar Stampin' Up! Mocht je wat willen bestellen, mag je dat doorgeven via krista@zokris.nl. Zorg er dan ook voor dat je betaling voor zondag binnen is !
En denk er aan, dit is de laatste mogelijkheid om wat van de Sale-A-Bration producten te bestellen !
Geen opmerkingen