Petite Petals

Hoi allemaal, van de week ben ik weer bezig geweest met het voorbereiden van de komende Stamp-A-Stack van 29 maart. Vind je het ook leuk om te komen, geef je dan op via krista@zokris.nl, ik heb nog twee plekjes vrij !

Chantal heeft mij geïnspireerd bij het maken van deze kaart, de roze bloemetjes samen met de bruine blaadjes en de Hardwood stempel, passen perfect bij elkaar.

Na het vouwen van de kaart heb ik uit het voorstuk een circel gesneden met de Circle Framelits. Van dezelfde grootte heb ik een circle uitgesneden in Whisper White, deze gepierced en alles even gesponsd. Het is een soort van doorkijkkaart geworden.
Tijdens de Stamp-A-Stack gaan we aan de slag met de leuke stempeltjes uit de set Petite Petals met bijbehorende pons. Hier zie je een kaartje gemaakt met oa deze set.
De kosten voor de Stamp-A-Stack zijn 15,-.

Wil je na de Stamp-A-Stack thuis ook meteen aan de slag met deze superleuke set, dan zorg ik er voor dat je de stempelset en pons krijgt tijdens de Stamp-A-Stack, je kan dan ook meteen met je eigen producten aan de slag. De kosten hiervoor zijn dan 35,- als je de set in clear wilt ontvangen en 38,- als je de set op hout wilt ontvangen.

Bestel je die dag, na de Stamp-A-Stack, voor 25,- of meer, dan krijg je 5,- korting op de class. Geef je op voor 22 maart i.v.m. het bestellen van de producten.


Dit zijn de producten die ik gebruikt heb om de kaart te maken.


1 opmerking