Petite Petals


Hoi allemaal ! Wat vliegt de tijd weer voorbij ! Alec kreeg de waterpokken en hij wilde niets liever dan bij mama zitten, heerlijk natuurlijk, maar je komt niet toe aan andere dingen. Tussendoor is Sem ook nog ziek geweest, ook waterpokken... Ik heb vorige week rond de 200 cupcakes gebakken omdat de kapsalon van een vriendin 5 jaar bestond. Dat dacht ik eventjes te doen, maar ben er toch langer mee bezig geweest dan ik bedacht had, zoals altijd.

Afgelopen vrijdagavond ben ik met een hoop collega's in Houten geweest voor de City Tour van Stampin' Up! We hebben weer een hoop leuke dingen gehoord en gezien. Ik heb weer heel leuk geswapt met een stel meiden, zal binnenkort ook even laten zien wat ik gemaakt heb.

Verder ben ik ook druk met de voorbereidingen van de Lentemarkt en de Paasmarkt, waar ik met een kraampje sta. Meer info daar over volgt op mijn Facebookpagina !

En de agenda wordt van de week bijgewerkt, ik heb weer wat leuke workshops bedacht en gepland. Je kan je binnenkort dus weer inschrijven !

Vorig weekend is er ook  weer een Stamp-A-Stack geweest en deze stond in het teken van de Petite Petals stempelset met bijbehorende pons.
Van te voren heb ik een aantal voorbeeldkaarten gemaakt en deze wilde ik je nog laten zien.
Deze materialen heb ik gebruikt om de kaartjes te maken. 


1 opmerking