Balloon Bash

Deze shaker kaart heb ik gemaakt met de stempelset Balloon Bash, deze staat in de lente/ zomer catalogus.

Om een shaker kaart te maken heb je Window Sheets nodig en Stampin' Dimensionals, of de Shaker Frames die Stampin' Up! verkoopt. Die zijn hartstikke handig als je een shaker kaart maakt met een kleiner venster, de grootste maat vond ik nog te klein, dus ben ik met Stampin' Dimensionals aan de slag gegaan.

Allereerst heb ik het stuk DSP op maat gesneden en er een cirkel uit gestanst. Vervolgens heb ik een stukje Window Sheet, net even wat groter dan de uitgestanste circel gesneden. Aan de achterkant van het DSP heb ik net langs de rand van de cirkel Sticky Strip geplakt. Ik heb daarvoor steeds kleine stukjes Sticky Strip afgeknipt, zodat het mooi passend werd. Dan kan het stuk Window Sheet erop geplakt worden. Op het stuk Window Sheet, rondom de uitgestanste cirkel, heb ik kleine stukjes Stampin' Dimensionals geplakt.

Toen heb ik een cirkel van dezelfde grootte uit een stuk Whisper White gestanst en de HB-stempel erop afgedrukt. De Bermuda Bay Sequin Trim heb ik los gehaald en in het midden op de gestempelde afdruk gelegd. Het achterkantje van de Dimensionals heb ik eraf gepeuterd en het stuk DSP op de gestempelde afdruk geplakt. Op deze manier vond ik het heel makkelijk, omdat ik zo door de Window Sheet heen kon kijken. En toen kon ik verder met decoreren. Ik denk dat de rest wel vanzelf spreekt ;-)Onderstaande materialen heb ik gebruikt bij het maken van deze kaart.

Built for Free Using: My Stampin BlogTot de volgende keer !


 photo Groetjes2.png


 photo Shoppen-1.png


 photo demo.png


 photo Facebook-1.png  photo Twitter-1.png  photo Pinterest-1.png  photo Instagram.png  photo YouTube.png


1 opmerking