Blended Bloom
Inkleuren is hip ! Inkleuren is heel zen. Vind ik. Maar niet alleen ik vind dat, want bij diverse winkels zijn er kleurboeken voor volwassenen te koop. Nu heb ik geen kleurboeken nodig, want ik heb diverse stempels liggen en ik heb alle Blendabilities liggen die Stampin' Up! in het assortiment heeft.*
Voor wie ze niet kent : Blendabilities zijn stiften op basis van alcohol. 
Er zijn diverse kleuren van te koop, per kleur zitten er drie tinten in een pakje : een lichte, medium en donkere kleur. Door tijdens het kleuren de tinten mooi te blenden krijg je de meest mooie effecten. Net alsof er diepte in zit. 

Nu liggen de stiften al best een tijd in mijn kast en heb ik er nog weinig mee gedaan. Tot van de week. Ik ben gewoon wat afdrukjes van de Blended Bloom gaan inkleuren in verschillende kleuren. Een van de bloemen, gekleurd in Pink Pirouette, heb ik verwerkt op bovenstaande kaart. Ik ben om. Geen idee waarom ik de stiften zo lang werkeloos in de kast heb laten liggen. 


* Gister vernam ik het nieuws dat vanwege kwaliteitsproblemen de Blendabilities de productlijn, behalve de Memento Inkt, voor onbepaalde tijd uit het assortiment genomen. Vanaf nu zijn de Blendabilties niet meer beschikbaar, ook niet degenen uit de Sale-A-Bration. Zodra ik over meer informatie beschik, zal ik jullie op de hoogte stellen. 

Deze producten heb ik gebruikt :

Built for Free Using: My Stampin BlogBedankt voor het langskomen. Welterusten voor straks !

1 opmerking

  1. Hai Kris,
    Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt! Super mooi met die zachte kleuren zo en dat kraft! Echt heel erg gaaf! Zelf het ik nog nooit met blendabilities ingekleurd, en het lijkt me wel leuk, maar ik moet eerst op stempelgebied nog een hoop leren! Daarna pas beginnen aan andere technieken! Al vind ik het wel een onwijs leuk effect geven!

    Groetjes suus

    BeantwoordenVerwijderen