Endless Birthday WishesKan je je de Endless Wishes stempelset uit de vorige herfst/ wintercatalogus nog herinneren ? Dat was een favorietje van mij. Helaas is die stempelset niet meer te bestellen, maar er staat wel iets vergelijkbaars in de nieuwe catalogus : de Endless Birthday Wishes ! Yay !

Nu met de TGIF challenge kon ik deze set mooi gebruiken, want ik vond 'm wel goed bij de schets passen...

Het taartje heb ik op het Watercolor Papier van Stampin' Up! gestempeld en deze met de Aqua Painters en nieuw In Color inkt ingekleurd. Dit Watercolor Papier is echt fantastisch, het papier pakt het water en de inkt meteen op, het rult niet en de structuur is prachtig. Ik heb onlangs voor het eerst een pakje van het Watercolor Papier besteld, ik heb er zo lang mee gewacht omdat ik het best prijzig vind. Maar het is de aanschaf helemaal waard. Echt ! (en dat zeg ik niet alleen omdat ik SU geweldig vind, want kritisch ben ik heus wel ;-)

Wat ik ook super vind is het nieuwe Whisper White Thick cardstock, dit dikkere Whisper White cardstock is perfect voor de basis van je kaart. Het andere Whisper White cardstock is iets dunner (net even wat dunner dan de rest van het cardstock in het assortiment) en kon ook wel als kaartbasis, maar dit cardstock...ja, daar word ik ook blij van. Deze producten heb ik gebruikt :

Built for Free Using: My Stampin BlogFijne avond verder !


5 opmerkingen

 1. LOVE LOVE LOVE LOVE - SIMPLY ADORABLE! Thanks for playing at #TGIFC this week

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awesome card! Perfect for this weeks TGIF Challenge! Thanks for playing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is absolutely fabulous! Thanks for playing along with us at TGIF!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Congrats Krista on being one of the Honorable Mentions this week! We have posted a link to your card on our Facebook page! https://www.facebook.com/tgifchallenges
  Don't forget to grab your Honorable Mention Blog Button!

  BeantwoordenVerwijderen