They Say It's Your Birthday


Ik heb een beetje dom gedaan... Omdat het woensdag is wilde ik weer een filmpje maken, maar toen ik de kaart klaar had en ik mijn camera wilde pakken, zag ik dat ik niks opgenomen had. Aaaarrggg! Het spijt me, maar ik had niet zo'n zin weer opnieuw te gaan beginnen. Volgende week ben ik er weer met een filmpje en dan ga ik er extra op letten op 'record' te drukken. Beloofd. 

Onlangs heb ik een workshop verjaardagskaarten gegeven en dit is een van de kaarten die we gemaakt hebben. 

'They say it's your birthday' vind ik een van de leukste teksten uit de Suite Sayings stempelset. Niet dat de tekst zo heel speciaal is, maar het lettertype vind ik erg leuk.
De Stampin' Write Markers heb ik gebruikt om de stempel in te kleuren voor het afdrukken, dat geeft een leuk effect met de verschillende kleurtjes !

De gebruikte kleurencombinatie Melon Mambo, Crushed Curry en Mint Macaron vind ik heel verrassend en leuk ! Ik had het zelf nooit bedacht - ook omdat ik graag met wat zachtere kleuren werk. Het is natuurlijk gebaseerd op het It's My Party DSP.


Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :

2 opmerkingen

  1. I love your card design style. I have been going post by post and pinning so many of your beautiful cards for inspiration. They are all so unique and fun. Thank you for sharing your talent, I am thoroughly enjoying it.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks again for your comment ! I'm on Pinterest, maybe that way it's easier to find my projects. You have to search for ZoKris ;-)

      Verwijderen