Global Design Project #032 | CASE the Designer


Daar ben ik weer ! Na een paar roerige weken, ben ik eindelijk weer aan het knutselen... Afgelopen weekend ben ik naar het OnStage Local evenement van Stampin' Up! geweest en daar heb ik toch weer een hoop idee├źn opgedaan. Ook door het zien van de nieuwe (yay!!!) catalogus. 

Ik mag je er nog niks van laten zien, maar ik kan je vertellen dat ie bomvol leuke producten staat ! Morgen plaats ik mijn pre pre order en dan hoop ik je van de week wat nieuws te laten zien...

Om rustig weer te starten ben ik het weekend begonnen met de You're So Lovely Project Kit, een geweldige kit waarmee je 12 kaarten en 12 kadozakjes kan maken. Foto's hier van komen van de week ook langs.


Er zitten meer embellishments en die cuts in dan je op de kaarten kan gebruiken, dus heb ik daarmee een eigen ontwerp gemaakt. De nieuwe challenge van het Global Design Project staat ook online en deze week staat in het teken van 'Case the Designer'. Nu is het de bedoeling om een kaart te CASEn van Krista, een van mijn favoriete stempelaars. Daar moest ik natuurlijk aan meedoen !De achtergrond is een stuk Watercolor Paper dat ik bewerkt heb met Blushing Bride inkt en een Aqua Painter. De gouden spettertjes die je ziet zijn gemaakt met de Gold Wink of Stella Brush.

De gouden enamel dots en de die cut komen uit de You're So Lovely Project Kit.Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :
Fijne dag nog en tot gauw !

6 opmerkingen

 1. WOW quick off the mark this week darling, happy to have you here xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super card Krista! I love the soft watercolouring and that big gem. Wonderful. Thanks so much for joining in with this week's GDP challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card! I love that kit too! Thank-you for playing along this week and casing me!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a fun use of this die cut from the kit! Great card! Thank you so much for playing along with this week's Global Design Project challenge!

  BeantwoordenVerwijderen