Sending Love...


Soms heb je dat wel eens, je raakt maar niet uitgespeeld met een bepaalde stempelset. Ik heb het in elk geval wel - en ga er maar vanuit dat jij dat ook hebt.

Ik kon de Swirly Bird en Sunshine Sayings stempelsets niet laten liggen. Volgende keer ga ik eens met een andere nieuwe set aan de slag - I promiss...

De 'swirls' heb ik op Watercolor Paper gestempeld met Versamark en deze afdruk bewerkt met White Stampin' Emboss Powder. Na de boel verhit te hebben heb ik de swirls ingekleurd met Blushing Bride inkt, Calypso Coral inkt en Watermelon Wonder inkt. Toen alles droog was ben ik er met de Clear Wink of Stella Glitter Brush nog even overheen gegaan. Zie je de glittertjes in de foto bovenaan de post ?


Ook heb ik weer de Sunshine Wishes Thinlits gebruikt, geweldig vind ik die! Wederom heb ik het woordje 'love' twee keer uit Whisper White Thick cardstock gestanst en een keer uit Silver Glimmer Paper. Dit alles op elkaar geplakt en vervolgens weer op de kaart geplakt. Geeft een leuk effect !Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :Fijne dag nog ! Regent het bij jou ook steeds zo ?

4 opmerkingen

  1. So stunning Krista!! Gorgeous as always. I have highlighted you on my blog today.
    http://www.craftykylie.com/2016/07/popular-pinterest-pins.html

    BeantwoordenVerwijderen