World Card Making Day Bloghop


Hoi en welkom bij onze World Card Making Day Blog Hop !

Je ben nu in Nederland bij Krista van ZoKris en tijdens deze hop zal je een hoop andere plaatsen van over de wereld aandoen. Bijna aan het eind van deze post vind je een lijst met alle deelnemers.


World Card Making Day is zogezegd de aftrap van het kaartenmaakseizoen, het is herfst en de meeste mensen blijven lekker binnen om te gaan knutselen. Ook ik zit tijdens de herfst en winter meer binnen om te stempelen.

Met deze kaart geef ik iedereen een beetje liefde door, want dat is toch eigenlijk wat iedereen nodig heeft ? Ik hoop je ook met deze kaart te inspireren om ook wat leuks te gaan maken voor WCMD.


De achtergrond van de kaart - het is weer een kaart van 12x12 cm geworden - is een stuk Watercolor Paper waar ik met Soft Sky inkt inkt op heb gedaan door middel van wat water uit de Stampin' Spritzer en een clear block. Met de Gold Wink of Stella Glitter Brush heb ik wat goudkleurige spettertjes gemaakt. De tekst in het zwart is met het Labeler Alphabet gemaakt en het hart en het woordje 'love' komen uit de Sunshine Wishes Thinlits Dies.

Uiteraard heb ik nog wat White Perfect Accents en Rhinestone Basic Jewels toegevoegd. Als je verder scrolt vind je een complete lijst met gebruikte materialen.

Bedankt voor je bezoekje, hop gauw verder, want je zal veel meer leuke kaarten en projecten tegenkomen. Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt : 

8 opmerkingen

 1. I LOVE your card. From the simple water colour background, the vellum heart, to the extra added embellishments (water drops & Rhinestones). Simply gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You are right, Krista! And I love your card :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really love how you have done the watercoloring in the background, looks lovely. Angexo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your Card is absolutely beautiful. Greetings from Germany :-)

  BeantwoordenVerwijderen