Global Design Project #064 | CASE the Designer


Hoi ! Gister had ik mezelf beloofd dat ik vandaag lekker mocht gaan knutselen en zo gezegd, zo gedaan. Vanmiddag ben ik lekker aan tafel gaan zitten. Het eerste wat ik wilde doen was een kaartje maken voor het Global Design Project. Deze week een leuke challenge, namelijk : case the designer en dit keer mocht ik Connie Collins casen. 


Ik wilde ook aan de slag met de Birthday Blooms stempelset en ik besloot dit keer de bloem (ik vind 'm nogsteeds prachtig!) rechtstreeks op een stuk Watercolor Paper te stempelen en dit als achtergrond te gebruiken. Om te kunnen aquarellen moet je wel zorgen dat je een watervaste inkt gebruikt, anders wordt het zo'n zooitje - of je moet de bloem gaan embossen, geeft ook een mooi effect! Ik heb de Basic Black Achival inkt gebruikt, want deze is watervast. 


De bloem heb ik ingekleurd met wat Stampin' Write Markers in de volgende kleuren : Flirty Flamingo, Old Olive en Pear Pizzazz. Om de bloem heb ik met Smoky Slate inkt een licht randje om de bloem gekleurd om de bloem wat diepte te geven.

Het stuk Watercolor Paper heb ik gemat op een stuk Flirty Flamingo Cardstock en dit heb ik weer op een basiskaart van Kraft 12 x 12 cardstock geplakt.
De tekst komt uit de stempelset Sunshine Sayings.

Wat Basic Rhinestone Jewels, gouden spettertjes van de Gold Wink of Stella Glitter Brush en wat White Perfect Accents maken de kaart helemaal af.Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :Tot de volgende keer !
3 opmerkingen

  1. Your card is so soft and beautifully feminine Krista. I love how the Perfect Accents and Rhinestones look like little water droplets. Thanks for playing with us at Global Design Project this week as we CASE Connie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw Krista, mooie zachte kleuren en prachtige combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Very pretty Krista! Love that you did the sentiment on black - it really stands out!

    BeantwoordenVerwijderen