Holly Berry Happiness


Elk jaar is het weer raak. Elk jaar neem ik me voor bijtijds aan de kerstkaarten te beginnen en deze na Sinterklaas te schrijven en op de post te doen. Het blijft elk jaar bij het voornemen... Natuurlijk maak ik wel een paar kerstkaarten met nieuwe producten uit de herfst/ wintercatalogus zodra deze uitkomt, maar daarmee kan ik niet iedereen een kaart sturen.

Het komt er dus op neer dat ik vaak als een malle nog wat kaartjes moet maken en versturen. Nu is inmiddels alles verstuurd, hopelijk komt het nog voor de kerstdagen aan! Ik heb alleen nog niet alles laten zien - dat gaat ook niet lukken, want een deel ben ik in de haast vergeten te fotograferen. Met deze kaart is het nog wel gelukt, maar dan moet ik ook wel bekennen dat deze al even op mijn tafel lag om 'geblogd' te worden.


De rand van de kaart heb ik gemaakt met de stempelset Holly Berry Happiness. De hollystempel heb ik op Watercolor Paper met Old Olive afgedrukt en met een Aquapainter met dezelfde kleur inkt ingekleurd. De besjes heb ik met Cherry Cobbler erop gestempeld, niet helemaal recht, maar goed ;-)

Bedankt weer voor het langskomen en tot morgen !Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :


2 opmerkingen

  1. Deze is erg leuk en mooi Krista! Ik ben even heel brutaal, mag ik er 1? Dan krijg jij er 1 van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Bianca ! Helaas heb ik deze kaart al verstuurd... Stuur me anders even een emailtje met je adres, dan stuur ik je een andere. Mijn emailadres is krista.driessen@gmail.com.

      Verwijderen