Kerstkransen II


In mijn vorige post liet ik je een kaart zien die ik met de Wondrous Wreath stempelset gemaakt heb. Later bedacht ik me dat ik de krans alleen nog maar in groen-tinten afgedrukt heb, terwijl ik nog leuke andere kleurencombinaties te maken zijn. Daarom drukte ik gister nog drie kransen af, in blauw, grijs en bruin en liet dit op mijn Facebookpagina zien met de vraag met welke kleur ik een kaart zou gaan maken. 

De meningen waren aardig verdeeld, al was bruin niet al te favoriet. Het lukte me ook niet een leuke kerstkaart te bedenken in bruin-tinten, het is het gewoon niet zo voor mij. Met de blauwe en grijze krans kon ik wel aardig uit de voeten. Grijs en blauw in combinatie met een glittertje kan best chique zijn 😉.

Bij deze dus twee kaarten, beiden verschillend door de kleuren, maar toch ook een beetje het zelfde.


De kaart met de grijze krans is een 10 x 10 cm kaartje geworden. In combinatie met de Softly Falling Textured Impressions Embossing Folder die ik gebruikte voor de achtergrond en het Red Glimmer Paper vind ik het best een leuk kaartje geworden. Het Red Glimmer Paper heb ik volgens mij ook nog nooit gebruikt op een kaart, maar voor kerst kan het best, toch ?

De kaart met de blauwe krans heeft een 'gewone' afmeting van 10,5 x 14 cm. Op de kaart heb ik met de Clear Wink of Stella Glitter Brush en met de Soft Sky Marker spettertjes gemaakt, het is helaas niet goed te zien op de foto.

Beiden kaarten vind ik wel wat hebben, ik kan ook niet kiezen welke ik het leukst vind.

Fijne dag nog en tot de volgende keer !!Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :


1 opmerking