Global Design Project 069 | Colour Challenge


I'm on a roll!! Vanmiddag ben ik weer even aan het stempelen geslagen. Op maandagochtend kijk ik bijna altijd even op het blog van het Global Design Project om te kijken wat de nieuwe challenge is. Ook kijk ik dan naar de winnaars van de vorige challenge en wat zie ik ? Ik ben een van de winnaars van de vorige challenge, leuk om te zien!

De challenge van deze week vind ik ook weer super! Het is een kleurenchallenge en ondanks dat ik niet zo van de geeltinten ben, wist ik direct wat ik wilde gaan maken. Ik ben begonnen wat banners uit de Banners For You stempelset af te drukken in verschillende kleuren inkt. 

Op deze manier wilde ik even kijken wat het mooist zou zijn bij mijn idee, maar gauw bedacht ik me dat ik meerdere kaartjes wilde gaan maken. Eerlijk, deze kaartjes vlogen mijn handen uit. En toen dat af was leek het me leuk om er een doosje omheen te maken. Het zijn een beetje veel foto's geworden. Ik ga er vanuit dat de foto's voor zich spreken, vandaar nu geen uitgebreide omschrijving. Alle gebruikte materialen vind je hier onder in een lijst. Bedankt weer voor het langskomen!


Wil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :

6 opmerkingen

 1. What a gorgeous box of cards!! I thought this was a hard colour challenge and struggled with one card - you come up with four and a box! You are amazing Krista! Thanks for playing at Global Design Project with us this week xox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks again Paula! Actually, I'm not a fan of yellow, only combined with black or gray... x

   Verwijderen
 2. Wow, Wow, Wow, this is stunning. So many beautiful cards. I love it.
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I was going to comment and say how fast you were to create a card Krista but then I look and you've done an entire set of cards and a box! You amaze me! They are all fabulous. Thanks for joining in with us again at GDP!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love this collection of cards. The storage box is wonderful too. So glad you shared this with us at Global Design Project.

  BeantwoordenVerwijderen