Hey, chick !


Soms kom ik wel eens een kaartje tegen op een blog of Pinterest die ik zo leuk vind dat ik 'm wil namaken. Zo spotte ik onlangs een heel leuke kaart van Debbie op Pinterest en omdat ik het idee van die gestapelde kippen zo leuk vond ben ik dat ook maar gaan doen! 

Al die kippen op elkaar deed me ook denken aan een stempel van Penny Black van jaaaaaaaaaren geleden. Heeft iemand een idee waar ik het over heb, ik probeerde die stempel te zoeken via Google, maar ik kwam nergens uit...

Ik ben dus ook aan de slag gegaan met de Hey, Chick stempelset. Deze stempelset staat in de Sale-A-Bration catalogus en is bij een bestelling vanaf € 60,- gratis! 


Omdat het me makkelijker stapelen leek heb ik de chickies eerst op Watercolor Paper gestempeld en ingekleurd met een Aqua Painter. Toen dit aan het drogen was heb ik de achtergrond gemaakt. Gewoon lekker kliederen met wederom het Watercolor Paper, een Aqua Painter, So Saffron inkt en Daffodil Delight inkt. Normaal ben ik niet zo van het gele, maar ik vond het wel leuk staan bij de kippen en het 12 x 12" Kraft CardstockWil je dit project ook  maken ? 
Onderstaande producten heb ik gebruikt :Bedankt weer voor het langskomen !!
3 opmerkingen

 1. whow...hij is gaaf. Ik heb deze set ook meebesteld. Vo=ind hem zo leuk.
  Bedankt voor het idee.Al was deze ook niet helemaal van jou. Je hebt hem iets anders gemaakt.Die van Debbie is ook erg leuk.

  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Gerda! Toen ik de kaart van Debbie zag wist ik meteen dat ik er ook een wilde maken!

   Verwijderen
 2. I like the colours. Great Card ♥
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen