Demonstratrice worden ?

De kracht van Stampin' Up is dat de producten prachtig op elkaar afgestemd zijn. Er is ruime keus in het groot assortiment aan stempels, cardstock, designer papier, inkten, lintjes, embellishments en meer.

Ben jij ook groot fan en lijkt het je leuk om ook demonstratrice te worden ? Dat kan! Als demonstratrice bepaal je zelf hoeveel tijd je in je werk stopt. Wil je demonstratrice worden om je hobby betaalbaar te houden en wil profiteren van leuke kortingen/ acties of vind je het leuk om je ervaringen met anderen te delen en veel party's/ workshops te geven ? 

Als demonstratrice van Stampin' Up! verzorg je party's/ demonstraties bij mensen thuis of via workshops. Je bedenkt projecten en zorgt voor de benodigde materialen. Je geeft uitleg bij het te maken project en zorgt voor het bestellen van producten indien gewenst.

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven als onafhankelijk demonstratrice van Stampin' Up!? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Je mag mij altijd een email sturen. 

Geen opmerkingen